Επανεκκίνηση της Οικογενειακής Προβατοτροφίας

Παρουσίαση στο Συνέδριο Επιχειρηματικής Επανεκκίνησης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Την πρότασή του για την επανεκκίνηση της βιώσιμης οικογενειακής προβατοτροφίας παρουσίασε στο συνέδριο για την επιχειρηματική επανεκκίνηση στην Δυτική Μακεδονία ο Νικόλαος Κολτσίδας.

Σκοπός του Συνεδρίου είναι η ανάδειξη του «Νέου Επιχειρηματικού Προτύπου και του Μοντέλου Ανάπτυξης», που θα επανεκκινήσει την τοπική οικονομία και θα αφυπνίσει όλες τις δημιουργικές φωνές και δυνάμεις που νοιάζονται και αγωνιούν για το μέλλον της περιοχής. Οι επιχειρηματίες και οι φορείς της περιοχής φιλοδοξούν να αποτελέσει την αρχή για ένα γόνιμο και δημιουργικό διάλογο που γρήγορα θα μετουσιωθεί σε πράξη. Χωρίς φοβικότητα, χωρίς κραυγές, με προτάσεις, με γνώση και παρεμβάσεις που θα συμβάλουν στη δημιουργία ενός δυναμικού παραγωγικού και επενδυτικού περιβάλλοντος που θα οδηγήσει τον τόπο μας σε μια αναπτυξιακή πορεία με όρους βιωσιμότητας, ισορροπίας και ρεαλισμού.

Η παρουσίαση είναι διαθέσιμη στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://restartkozani.gr/wp-content/uploads/2016/02/koltsidas-RESTART-KOZANI-PRESENTATION.pdf