Καλώς ήρθατε στην Φάρμα Ελλάς

Ιδανικές λύσεις για μια κερδοφόρα αιγοπροβατοτροφική μονάδα

Η εταιρία Φάρμα Ελλάς Δραστηριοποιείται στον χώρο της επιλογής ζωϊκού κεφαλαίου και του εξοπλισμού αιγοπροβατοτροφικών μονάδων, καλλιεργώντας υποδομές και αναπτύσσοντας τεχνογνωσία για την στήριξη, τον συντονισμό και τον εκσυγχρονισμό της ελληνικής κτηνοτροφίας.

Ως τώρα έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών σε ολόκληρη την Ελλάδα, χάρη στον αξιόπιστο και τεχνολογικά άριστο εξοπλισμό που διαθέτει, αλλά και της ποιότητας των ζώων που προμηθεύει, με αποτέλεσμα στα λίγα χρόνια λειτουργίας της να έχει αναδειχθεί ως μία από τις δημοφιλέστερες εταιρίες στον χώρο της.

Η εταιρία είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα και την Κύπρο του Ισπανικού συνεταιρισμού ACRIMUR των αιγών φυλής Μουρθιάνο Γραναδίνα.  Επίσης αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τον οίκο γενετικής βελτίωσης προβάτων φυλής Ασσάφ, Ardiberri s.l..  Οι συνεργαζόμενες ισπανικές μονάδες κερδίζουν κάθε χρόνο τον Ισπανικό διαγωνισμό γαλακτοπαραγωγής Oviespana, με αποτέλεσμα τα ζώα που εξάγονται στην Ελλάδα να ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών μας.

Το 2013 βραβεύθηκε με το Αριστείο Εταιρικής Υπευθυνότητας, για την προσφορά της, στου Έλληνες παραγωγούς, του πρώτου αγροτικού κοινωνικού δικτύου agroname.com

SOCIAL CORPORATE RESPONSIBILITY

Βράβευση στα Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας

Με τον πρόεδρο του συνεταιρισμού ACRIMUR των αιγών Μουρθιάνο Γραναδίνα

farma1

Κέντρο Γενετικής Βελτίωσης και πρότυπη προβατοτροφική μονάδα στα Γρεβενά

Η Ομάδα μας

Νικόλαος Κολτσίδας
Νικόλαος ΚολτσίδαςΟικονομολόγος
Ελευθέριος Κολτσίδας
Ελευθέριος ΚολτσίδαςΚτηνίατρος
Oscar Ayestaran
Oscar AyestaranΚτηνίατρος
Ignacio Perez
Ignacio PerezΚτηνίατρος